Even voorstellen

Home

     

bullet Beste beeld
met 1024-768
of hoger!

Welkom op mijn site! Mijn naam is Marianne Breugelmans, en ik ben geboren in 1960. Ik ben getrouwd en we hebben samen een dochter die sinds enkele jaren samenwoont met haar vriend.

Na in verschillende vakgebieden werkzaam te zijn geweest, heb ik van 1989 tot 1993 de vakopleiding reclametekenen gevolgd en ben ik als zelfstandig grafisch vormgever gaan werken.

Vanwege mijn grote interesse in kunst en mijn passie voor schilderen ben ik vanaf 2000 naast mijn grafische werk gestart met schilderen, meestal collagewerken met acrylverf. De kennis uit mijn opleiding, Summer schools en workshops op het terrein van kunst, fotografie en interieurstyling vermengen zich in mijn foto- en acrylcollages. In (foto)beeld, texturen en kleur komen mijn grafische passie en kennis sterk naar voren, wat een geheel eigen stijl is geworden. 

Mijn motto is: ‘Nooit een saaie dag’. In 2003 heb ik een jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Terug in Nederland heb ik enkele jaren mijn huis ingericht als Home-Gallery, waar ik regelmatig activiteiten en (kunst)ontmoetingen organiseerde. Deze activiteiten waren vaak verbonden aan een sociaal-maatschappelijk doel. Sinds september 2018 werk ik in mijn nieuwe woonplaats Olst vanuit mijn ‘Atelier Arte Aparte’ dat aan ons woonhuis grenst. Naast deelname aan kunstroutes en kunstmarkten zal ik ook vanuit hier weer in- en extern gaan exposeren.

Op dit moment kies ik vaak  architectuur als onderwerp. Gefragmenteerde foto- en textuurmaterialen verwerk ik in diverse lagen met acrylverf, soms in rustige kleuren, soms explosief. Tevens speel ik met perspectief en zichtlijnen in de compositie en fragmentering om de kijker zelf een eigen beeld en gevoel bij het schilderij te laten krijgen.

Een overzicht van mijn werken door de jaren heen vindt u op deze site. Veel kijkplezier en kom gerust een keertje langs, de koffie staat klaar!

 

 

 

  

 

Laatst bijgewerkt: zondag 10 maart 2019
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met marianne@arte-aparte.com.
© 2003 Arte-Aparte. Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK onder nummer 61088986
(Tinvo & Arte-Aparte v.o.f.)
.